IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Татуировъчно - част 2

18 септември 2009 13 54

Хвърлете едно око на различните видове и стилове

Една изрисувана фея вибаги би изглеждала добре Снимка: Dreamstime

Една изрисувана фея вибаги би изглеждала добре Снимка: Dreamstime

Вече избрахте най-подходящото местенце, на което ще изрисувате своето украшение.

Дотук добре, но остава отворен въпросът какво точно да бъде?

Съществува огромно разнообразие татуировъчни дизайни: от био-механика, през келтски плетеници, флoрални и анималистични форми, т.нар. Old school стил (своеобразни цветни карикатури на всичко, за което може да се сетите), трайбъли, хинди и маханди... списъкът е безкрайно дълъг.

Ако сте решили да си направите нещо индивидуално, ви съветваме да се поровите из големите тату – портали: там със сигурност ще ви хрумнат хиляди идеи за стил и форма.

Ако пък вече сте решили какво би могло да бъде, хвърлете един поглед по-долу, за да научите малко повече за любимите женски изображения.

Пеперудите...

Симетрията, цветовете и прекрасният символизъм, който се крие зад тези очарователни създания ги правят любим обект за татуиране на дамите: в долната част на гърба, корема, кръста – подобна татуировка би седяла прекрасно навсякъде.

Ако сте решили да си татуирате пеперуда – направете я цветна, така ще стане по-истинска и ще се превърне в същинско бижу.

Разбира се, може да си изрисувате по-стилизирана пеперуда, тип трайбъл или в някой от източните стилове. Внимавайте, пеперудата трябва да е нежна.

Приказните...

Феите и приказните същества са други много популярнаи сред мацките изображения.

Едно предимство на „одухотворените“ татуировки е, че може да им придадете изражение и вид, и така да декларирате своята същност пред света – например секси изглеждаща фея или щастливо джудженце.

Тук ще прибавим и всякакви други приказни герои – макар и описвани като страховити, драконите, например, изрисувани в китайски стил могат да добавят голяма доза сексуалност.

Ангелски...

Ангелите, със своите прекрасни крила и понякога заели секси пози са още една добра опция за женска татуировка.

Техните големи приказни крила са често срещано явление върху женските плешки – изрисувани по подходящ начин и в добра перспектива, те придават неповторима индивидуалност на притежателката си. Стоят добре и в долната част на кръста, дори и на крака.

Разбира се, съществуват хиляди други вариации.

Флоралните...

Цветя, цветя, цветя – всякакви видове и всякакви форми. Определено това е и най-предпочитаната форма за дамска татуировка.

Някои ги комбинират с пеперуди, водни кончета или трайбъли (макар че последното стои малко претрупано). Други ги рисуват така, сякаш са се увили около ръката или крака им.

Трети са избрали да ги татуират в суперярки цветове. Идеите са безгранични – всичко е въпрос на лично виждане и съобразяване с пропорциите и особеностите на тялото.

Ако си направите цвете, бъдете сигурни, ще стои прекрасно!

Източни...

Ако сте решили да изпишете няколко йероглифа, горещо ви съветваме да се осведомите какво точно означават.

 Ако проявите небрежност по отношение на смисъла, може и да се окажете в доста неловка ситуация: да разберете за скритото послание от някой ухилен китаец, докато си пазарувате чинии и чаши от Илиенци.

Повярвайте, няма да сте първата, късно разбрала, че „приема всички по всяко време'" например.

Съвет: каквото и да изберете, винаги го слагайте в контекста на собствената си индивидуалност.

Да си направите татуировка „като на Анджелина Джоли“ едва ли е най-правилното решение, когато се затруднявате с избора.

Не забравяйте, че самите звезди са вложили собствен смисъл в своите украшения, и ако си направите аналогични, ще изглежда меко казано нелепо.

По-добре помислете какво би ви отивало най-много, или какво най-добре изразява собствената ви същност.

Ако изпитвате съмнение относно крайния резултат, може първо да си направите временна татуировка от кана.

Тя ще остане върху кожата достатъчно дълго, че да свикнете с промяната и „на трезво“ да решите дали това действително е „вашата“.

А сега може да кликнете върху кафявото бутонче по-горе и да разгледате снимки.

КоментариКоментари