IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Футуристичен романтизъм в лазерна обвивка

26 октомври 2009 15 01

Колекцията за пролет 2010 на John Galliano е повече от ефектна - мехури, лазери, светлини и невероятни тоалети

John Galliano ни очарова. Снимки: Style

John Galliano ни очарова. Снимки: Style

Освен че ни осведомяват за тенденциите на предстоящите сезони, модните ревюта сами по себе си трябва да бъдат артистично вдъхновениe.

Все пак удоволствието от шоуто трябва да бъде комплексно, за да бъде максимален ефектът върху публиката. Сякаш пред теб се случва не просто модно ревю, а фантастично визуално приключение.

Това направи John Galliano на пролетното си ревю за 2010 година в Париж. Подиумът се превърна в истинска сцена, на която лазери се преплетоха с мехури, носещи се плавно между моделите.

Всички тези футуристични ефекти създадоха усещането за някаква паралелна реалност, случваща се директно пред очите на публиката.

Моделите също не останаха по-назад по креативност и авангардност. Galliano разказва, че се е вдъхновил от обиколка на стари къщи в Холивуд и от начина, по който са живели и се обличали звездите на миналите десетилетия.

И така, вдъхновението му се превръща в изпълнена фантазия, благодарение на приказни материи и невероятни цветове - ледено синьо, сребърно сиво, розово и лимонено жълто.

Всичко това, съчетано с танцът на лазерите, се превръща в неповторимо модно изживяване, докосващо всички сетива.

Кадри от романтичния футуризъм на John Galliano, версия пролет 2010, ви очакват в галерията горе.

КоментариКоментари