IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Супершик в сакото на приятеля

9 ноември 2009 12 36

Страхотно предложение за предстоящия сезон

Кой каза, че е само за мъже? Снимка: Fashion

Кой каза, че е само за мъже? Снимка: Fashion

Този сезон се наблюдава обособяването на един много нестандартен и в същото време доста секси моден тренд. Поне според нас.

Тенденцията на мъжките дрехи върху женското тяло се е възраждала периодично през изминалите десетилетия и винаги е била еталон за стил и дързост.

Като се започне още от Коко Шанел и се стигне до Мадона, типично мъжките атрибути през годините са ставали основна част от облеклото на стотици смели дами.

И така, ако решите да покажете доза дързост, стил и елегантност, не му мислете много, а тайничко измъкнете сакото на гаджето си от гардероба.

Огромна част от дамите в Ню Йорк и Западна Европа вече го сториха и не съжаляват.

Как да носите мъжко сако?

Съществуват две прости правила:

Нека бъде голямо...

Във всички елементи на т.нар. „Мъжка мода“ най-същественото е това, което носите да изглежда прекалено голямо за вас, още повече, ако сте го заели от самия мъж.

При мъжкото сако това важи с пълна сила.

Тайната е да превишите номера само с един – по този начин няма да потънете в него. Гледайте раменете да не са по-големи от 4-5 см от тези на собствените ви дрехи. Актуални тази зима са и дрехите с повдигнати рамене, така че може да потърсите и такъв модел.

Запретнете ръкавите!

Не, това не е апел да се хващате за работа, а най-същественото, ако решите да се издокарате в мъжко сако.

Като навиете ръкавите, вие създавате един доста стилен маниер за носене на подобна дреха.

От друга страна, ако не го направите, ръкавите ще изглеждат прекалено дълги за ръцете ви. Като покажете китките, вие ще го направите да изглежда и наистина женствено.

Не ви се вярва, че ще се получи? Скочете в галерията и разгледайте предложенията.
 

КоментариКоментари

steffanq ( преди 14 години )
...още повече, ако сте го заели от самия мъж. Ха-ха, това наистина ме разсмя, представих си двуметров мъж и 150- сантиметрово миньонче до него..., непременно със сакото му :D:D:D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 14 години )
Аз съм носила на тати сакото от бала, добре ми седеше :-)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Stardust ( преди 14 години )
Барем да бяхте намерили снимка на жена с мъжко сако... а не на жена в голямо женско сако... Иначе жените навличаме какво ли не само и само да сме интересни, но мъжко сако бих облякла само ако съм тръгнала да свалям жени :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
deeps23 ( преди 14 години )
открихте и вие топлата вода със мъжкото сако и навитите ръкави!Естествено че е много готино,но вие много закъсняхте с тази статия,трябваше по-раничко за да сте наистина актуални. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
in_finity ( преди 14 години )
Sunnny ( преди 14 години )