IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятно синьо на снежен фон

11 ноември 2009 14 37

Поредното "ново черно", което категорично стои много, много елегантно - мастилено синьо

Синьо и бежово - чудесно. Снимка: Gettyimages/Guliver

Синьо и бежово - чудесно. Снимка: Gettyimages/Guliver

От няколко сезона насам дизайнерите все си избират „новото черно“

В същия този дух изглежда тази година ще бъде определен и синият цвят в мастилени нюанси като реплика към моряшките акценти на синьото от отминалото лято. 

Мастилените цветове превзеха не само гардероба, но и тенденциите в грима, а ние ги харесваме най-вече защото са изключително комбинативни и се съчетават лесно както за работа, така и за по-лежерен ден. 

Рокли, обувки и аксесоари от светлосиньо до мастилено, материите варират от коприна до велур и дискретно подчертават тена, цвета на очите, като носят в себе си морска свежест от отминалото лято.

Дизайнерите категорично съчетаха червено с тоалети на бели и сини ивици в облеклото на жената, която като че ли тъкмо слиза от палубата на презокеански кораб. „Круизът“ в света на модата продължава с тъмно и мастилено синьо. 

Бледосивото и бежовите нюанси идеално подчертават по-тъмните цветове и през зимата смело могат да се съчетаят с дебел шал, голяма чанта и велурени боти или високи ботуши. 

Бялото винаги е бил един от основните акценти през зимата, а добавен към вечния деним става абсолютно класически чудесно. 

Дали синьото ще се превърне в синоним на стилното черно, каква част от закачалките в гардероба ви ще носят този цвят, зависи от моментното ви настроение.

Ние ви предложихме просто още едно вдъхновение.

 

КоментариКоментари

mell ( преди 14 години )
i se pak vlizame v magazina i napaane "chernite zakachalki"...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар