IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дънки или клин? А защо не и двете

16 ноември 2009 09 06

Клин от деним решава дилемата. Ако ви харесва

Ето за това иде реч. За или против? Снимка: СВ

Ето за това иде реч. За или против? Снимка: СВ


Клиновете са хит още от миналото лято, а за сезон есен/зима дизайнерите предлагат всякакви цветове и материи – памук или ликра за диско настроение, кожа с рок елементи, десени с животински принтове в комбинация с рокли, туники и сака.

Сигурно вече почти всяка от вас има в гардероба си поне един изчистен черен клин, подходящ за носене и в зимно време, но това което се задава с пълна сила към закачалките в магазините са клинове, подобни на дънки.

Те са изключително удобни и прилепват по краката дори по-добре и от модерните тесни дънки, но съществената разлика е, че вече няма нужда да решавате дали да обуете дънки или клин.

Този тип дънки решават и проблема с по-тесните ботуши, в които искаме да напъхаме крачолите, а досадното изпъкване на джобовете през туниката вече няма да бъде налице.

Вариантите на дънките-клин са подобни на тези с които сме свикнали и при класическия тип дънки – от тъмен деним до ефекта на избелелите ивици около коленете и бедрата.

А ето и един произволен топ 3 с варианти за съчетаването на този тип клинове:

С къси велурени боти, дълга жилетка и колан.

Дълга бяла туника с флорални мотиви и елек.

Ботуши до коляното, карирана риза и голяма чанта през рамо.

Е, за почитателите на дънките като моден факт, едва ли тези клинове могат да бъдат конкуренция на любимата им дреха.

Едно е ясно – или клиновете в цвят деним ще бъдат новата ви страст или пък изобщо няма да ги харесате.

Вие сте на ход.

 

КоментариКоментари

firewill ( преди 14 години )
страхотни са аз преди имах, наистина решават проблема с ботушите, дано да има по магазините със сигурност пак ще си купя :]
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
barovkata ( преди 14 години )
страхотно но не е за всяко д..е
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MeRiTa ( преди 14 години )
yy mnogo mi haresa toq klin kato danki :P mislq i az da si kupq takav (ako namerq ...)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 14 години )
Попринцип много ми харесват клиновете и дънки клинове, но нали се сещате, че да облече човек такова нещо трябва да има тяло като на модел, защото така описва, че не се трае.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 14 години )
ето в такива случаи ми идва да спра някоя такава "фешън мацка" и най-невъзпитано да я питам има ли си тя огледало вкъщи или си няма. Сори, че съм груба, ама естетиката трябва да е преди всичко.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Stardust ( преди 14 години )
И аз имам някакви спомена за клинове с щампа на дънки. Стояха добре само на стройни крака. Дънките малко или много обират някои несъвършенства и могат да моделират малко краката. Докато при клиновете всичко си се виждаше. Грозна работа, защото по дефиниция точно който не трябваше да си и помисля за клинове - в клин се пъхаше... че нали са еластични и с малко опън всяка дебелана успява да влезе и воала - имам си тесни дънки! Бррр
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mariya.d ( преди 14 години )
@Sunnny аз нямам нищо против... по-добре клин / skinny jeans и отгоре нещо огромно, плетено и топло, отколкото запасани поли/тесни пуловери с ризки отдолу и целия този хаос, при който постоянно нещо се смъква, разпасва, оголва и т.н. ...btw гореописания фарс е популярен в англоезичния свят като "jeggings".. демек jeans и leggings
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 14 години )
Имам ужасното подозрение, че съм се върнала във времето. Тия туники и тия клинове ги носеха каките в средата на 90... Макар че това е първата зима, в която модните тенденции са и топли :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар