IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина и сребърната змия

19 ноември 2009 09 13

Актрисата и Брад Пит пуснаха уникална колекция бижута

Анджелина носи една от гривните Снимка: Getty Images/ Guliver

Анджелина носи една от гривните Снимка: Getty Images/ Guliver

Добре позната като супер жена, която може да поеме всичко на плещите си, майката на шест деца Анджелина Джоли стана дизайнер на бижутата „Asprey“, заедно с партньора си Брад Пит.

Tипично за една отдадена актриса, тя вложи 100 % от силите си в това си ново начинание.

“Брад и Анджелина сами потърсиха цялата информация“, сподели изпълнителният директор на „Asprey“ Робърт Прокоб.

Анджелина изглежда е била привлечена от символизма на змията, която в древните култури се е считала за пазител на децата, и я е използвала във всичките модели.

Всяко отделно бижу е измислено и проектирано от двамата актьори и притежава невероятна дълбочина на детайлите. Цялостното проектиране и изработка им отнело около година.

Колекцията „The Protector” (Пазителят) е изработена от сребро (от рамките за снимки до дрънкалките и бебешките лъжички), и съдържа, както детска серия, така и бижута за възрастни.

Серията е ограничена и има само по 10 бройки от всеки артикул, като най-ниската цена е 525 долара, обявена за сребърната лъжичка – змия.

Лимитираната колекция вече е пусната в продажба в магазините на "Asprey" в Лондон, Ню Йорк, Бевърли Хилс, Токио и Дубай.

Целият процес по продажбата е поверена на Пит и Джоли и всички приходи ще отидат в благотворителната им фондация „Education Partnership for Children of Conflict“, основана през 2006 година.

Целта й е да излага на достояние проблемите и да помага за обучението на децата– жертви на войните и природните бедствия.

Самата Анджелина писа: „Има деца, които най-много се нуждаят от сигурно място, където да се учат, място, където да се лекуват, място, където да живеят в хармония, място, построено за едно по-добро бъдеще, и най-вече, място където те могат да бъдат просто деца. Все още образованието за такива деца често бива забравяно. Десетки милиони деца и тийнейджъри от проблемните области никога не са стъпвали в училище."

Сигурни сме, че каузата ще има положителен ефект. А сега, скочете в галерията и разгледайте моделите.

КоментариКоментари

organical_ ( преди 14 години )
на мен ми харесаха лъжичката и онова,дето малко прилича на чаша,останалите са малко еднотипни
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
firewill ( преди 14 години )
kitty_kat ( преди 14 години )
ami na men vyob6te ne mi haresvat ... za kakfi detaili stava vypros modelite sa dosta iz4isteni kato izklu4im mnogoto kamyni ,no kato cqlo ne mi se vijdat ni6to osobeno
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 14 години )
Красиви са. Змията е стряскаща в първия момент, ама са супер иначе. А и каузата си заслужава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар