IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разчупена елегантност

19 ноември 2009 14 38

Вижте новата визия на костюма за следващата пролет

Лили Доналдсън в сако и гащеризон на Givenchy. Снимки: Style

Лили Доналдсън в сако и гащеризон на Givenchy. Снимки: Style

Колкото и да обичаме рокли, няма как всеки ден да ги носим. Най-малкото, защото ще изгубят фееричното си очарование и титулярната си позиция в женския гардероб.

Затова, в пролетните си колекции за следващата година, дизайнерите отделиха подобаващо място на костюма, независимо дали от сако и пола или сако и панталон, както и на гащеризона и шалварите.

Но не бързайте със заключенията. По принцип гащеризонът много лесно може да попадне в категорията "бедствие". Това става още по-вероятно, ако има в себе си и елемента на шалварите.

Това модно бедствие, обаче, бе хитро трансформирано в стилен шик на диктуващия бъдещите тенденции подиум.


Костюмът може да бъде както спортно-елегатен - със свободна кройка, така и женствено елегантен, но и в двата случая е с разчупена линия. Същото се отнася и за подложения на какви ли не критики гащеризон.

Коланчетата, носени на кръста, също присъстват - върху сакото или ризата, и оптически правят женската талия деликатна и крехка. И панталоните с дължина 7/8 (както и по-късите варианти) ще са част от пролетния гардероб на 2010.

Имате съмнения?


Бързо към галерията горе. Освободете се от предразсъдъците си относно гореспоменатите облекла, защото през идващата пролет те ще бъдат знак за стил и женственост.

А ако пък наистина не ви допадат, клинчетата и тесните дънки, в комбинация със свежа туника, винаги ще изглеждат шик.
 

КоментариКоментари

Sunnny ( преди 14 години )
Нали знаеш как става - "скъпите" дизайнери измислят, после в Китай шият на конвейр. Накрая разликата е само в етикета ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
eter_nity ( преди 14 години )
Помислили са и за простосмъртните :) Карираните костюмчета на Anna Sui са много семпли, според мен. Това със сакото и полата на Lanvin също e много шик, а и е доста универсално. Не съм почитателка на гащеризоните, но тези стоят елегантно, е задължават и с ръст и с фигура. Друг е въпроса, дали дрешките са ни по джоба :))))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар