IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облечена, за да убива

21 юли 2011 12 31

Жена-ловец, облечена, за да "убива". Повече от ясно е коя е нейната жертва...

Облечена, за да убива

В модния свят могат да бъдат различени два типа фотосесии.

Едните са по-изтънчени, фини и естетически издържани, предназначени за по-малка група от хора, определяща себе си като "арт" (която може да бъде и досадно-претенциозна...).

Другите пък са за масата и нямат особена нужда от дефиниции. Все пак целта на масовите продукти, превърнали се в неизменна част от консуматорското общество, е да говорят сами за себе си.

И ако темите за самотата и смисъла на живота (примерно) биха комуникирали отлично с първата група, то темата за жената-ловец има един доста по-широк обсег.

Жена-ловец, облечена, за да "убива". Повече от ясно е коя е нейната жертва...

Тук, всъщност, мога да поспоря сама със себе си, като кажа, че и жената, и мъжът са жертви на разните там социални норми и критерии, но това е за друга категория разговори.

И така.

Облечената, за да убива, в случая, е Сара Цинерман. Фотосесията е озаглавена с издайническото "Ловджийката" ("The Huntress"), като декорите не остават по-назад по буквалност.

Ще разберете какво имам предвид само чрез разглеждане на снимките.

Фотограф: Ричард Бернадин

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари