IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Другари! Добре дошли на остров Diesel!

1 август 2011 07 55

Или новата им страхотна рекламна кампания

Снимка: Diesel

Снимка: Diesel

От Diesel са гении. Или поне тези, които се грижат за рекламните им послания.

Малко са модните марки, които съумяват да измислят, пропагандират и налагат цели нови светогледи и философски течения, само и само, да може потребителят да асоциира техните продукти с тях.

Отличен пример за това са Benetton, чиито повече от обикновени дрехи се превърнаха в едни от най-продаваните в света, заради посланията им за междурасово равенство и свобода.

Отличен пример за това са и Diesel, чиято всяка следваща рекламна кампания те кара да се забавляваш зверски и да я гледаш отново и отново.

Ето ги и сега: след като направиха една доста добра пропаганда на житейската философия на безхаберните идиоти и всичките й предимства, от модния бранд се вдигнаха на революция, завзеха цял тропически остров, направиха политически преврат и сътвориха нова държава - независимия остров Diesel!

Ако можеше да прочете рекламните им лозунги, Че Гевара направо би спрял пурите от възхищение.

Тази утопична диктатура, от съвсем нов вид, намира решение на глобалното затопляне, като решава да модифицира автомобилите като воден транспорт; справя се с недостига на вода, като заставя всички свои поданици да се къпят по групи, и решава да ползва „ноухау-а" на другите велики нации и да избере президент, чиито потенциал за изневяра е най-голям!

На остров Diesel няма бедност, кражби и войни, защото това е една от „най-малко пре***ните" държави.

Там всички са равни и свободни да изберат една алтернативна политическа система, която не завършва на „изъм" (защото, както вече сме се убедили, всички такива се провалят).

Изобщо... остров Diesel - това е републиката-мечта!

Напред другари и другарки горе в галерията, емигрирайте на остров Diesel и вие!

 

 

Автор - снимка

КоментариКоментари