IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В търсене на Ума

7 февруари 2012 13 10

Ума Търман е черно-бялото видение на сп. Vogue Italia

В търсене на Ума

Актрисата Ума Търман позира пред обектива на Питър Линдберг в специално приложение от февруарския брой на сп. Vogue Italia. Съблазнителната визия на Ума е заснета в черно и бяло, а по градските улици актрисата се откроява сред тълпата, облечена в дрехи от пролетните колекции на Yves Saint Laurent, Sportmax, Prada, Dior и др., избрани от стилистa Майкъл Филоуз.

„Търся по-интересни и значими роли, в които могат да се вложат и духът, и тялото. Търся също така проект, на който да бъда продуцент. Чета много сценарии и се надявам скоро да мога да стартирам „Куклен дом", пиесата на Хенрих Ибсен, в нова модерна версия..." споделя актрисата, известна като една от най-интелигентните жени в кино бизнеса.

„Фотографът, който просто обича жените" – така е наричан Питър Линдберг. Роденият през 1944 г. в Полша Линдберг е първият фотограф, който включва сюжетни линии в своите модни редакционни статии. Неговата емблематична сесия с Хелена Кристенсен за италианския "Vogue" през 1990 г. поставя началото на повествователния подход в модната фотография.

Как Питър Линдберг вижда Ума Търман може да видите в нашата галерия.

Автор на статията:
Mila Mineva

КоментариКоментари