IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Огнената Бони преобърна модните тенденции

18 февруари 2012 12 24

Бони Стрейдж - особено провокативна за сп. 7Trends

Снимка:7Trends

Снимка:7Trends

Пролетният сезон тази година е доста объркващ в модно отношение. Той съчетава флорални и животински мотиви, ярки цветове и бижута в странни форми. Забравете за пастелните тонове, за изчистените линии в бяло, черно или бледо розово. Фаталната жена се завръща с пълна сила.

Немското списание 7Trends представи авангардното си виждане за фаталност и стил в лицето на модела Бони Стрейндж. Самата й фамилия подсказва, че дамата определено е нетрадиционна. А рижите й коси, съчетани с кристално сини очи, го доказват! Бони е без Клайд и не прави обири, но е съчетала в себе си няколко образа, които подсказват, че тя е лошо и палаво момиче.

 

 Хубавицата сама е подбрала тоалетите си и аксесоарите към тях, за да се превърне в нетипична кралица, хлапачка от улицата, комиксова героиня, дама, танцьорка и дори е нахлузила капитанската шапка. Стайлингът й е уникален и съчетава цветове и материи, които като цяло си противоречат според модните правила.

Но след като разгледате снимките от галерията ни поне за малко ще ви се прииска да се облечете катo нея и да се сдобиете със същото провокативно излъчване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

/// ( преди 12 години )