IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветове, красота и сексапил - естествено от Ирина Шейк

5 май 2012 06 30

Ангелът на Vicotria's Secret представя свежи модели, които да обновят летния ви гардероб

Снимка: Blanco Beachwear 2012 Campaign

Снимка: Blanco Beachwear 2012 Campaign

През март покрай рекламата на обувките на испанската фирма „Xti" Ирина Шейк сподели: „Обичам изрязаните бразилски бански". На жена с нейните форми и сексапил и без това отиват само по-оскъдни дрехи, а и безкрайните ѝ разголени фотосесии, карат мъжете да мечтаят отново и отново за нея.

Шейк е един от най-желаните модели за реклами на бански. След обувките, тя побърза да се върне към този продукт, който е от жизнена важност за дамите през горещините. В рекламната кампания на марката Blanco Beachwear 2012, божествената половинка на Кристиано Роналдо представя свежи модели в ярки цветове, които залагат на тънки презрамки или на тяхната липса. Лейбълът предлага всякакви аксесоари за плажа, които са във флорални мотиви, райета или напълно изчистени, но успяват да хванат окото.

Темата на фотосесията е обвързана с един от най-летните спортове – сърфинга, което е силно подчертано с бижутата, принтовете на дрехите и сърфа в ръцете на Шейк.

Цялата фотосесия вижте в галерията ни, а ако още не сте си купили секси бански за лятото, надникнете в shop.tialoto.bg , където има качествени и красиви модели на достъпни цени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари