IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тийнейджърката Барбара Палвин се разголи между много мъже

19 юни 2012 09 30

18-годишната лолитка разкрива прелести пред загорели младежи

Снимка: сп. Flaunt

Снимка: сп. Flaunt

Най-младото попълнение на бранда Victoria's Secret провокира, позирайки в мъжка компания в секси облекла от деним. 18-годишната Барбара Палвин се присъедини към лейбъла за бельо едва тази година, но направи истински фурор. Плътните устни, кестенявите коси и кристално сините очи на девойката не убегнаха от погледите на модните познавачи и те вече я определиха за секссимвол, с неподправено ангелско излъчване.

Но Палвин не е чак такова ангелче, а по-скоро изкусителна лолитка. Невинността ѝ често е използвана по провокативен начин, който е доста по-въздействаш, отколкото позирането на по-старите ѝ колежки.

В новия брой на сп. Flaunt младата дама загатва за прелестите си, облечена в дрехи от деним, като в някои кадри е „забравила" да си сложи горнището. Тя е заобиколена от симпатични младежи, които според темата на фотосесията са обявени за нейни „братя".

Красавицата представя облекла на марките Ralph Lauren, DSquared2, Levi's и Guess, а кадрите са дело на Лоренцо Маручи. Вижте ги в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

farfale ( преди 11 години )