IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким се превърна в арабска принцеса

18 януари 2013 10 20

И покори арабския свят

Снимка: сп. Hia

Снимка: сп. Hia

Ким Кардашян направи истински фурор в арабския свят. Дамата с пищни форми, която очаква първото си дете от рапъра Кание Уест, засне нетипична за нея фотосесия за арабското списание „Hia".

Ким прилича на истинска арабска принцеса в черно-белите рокли и бляскави накити, които са придружени от дълъг воал. За щастие, тя не позира с фередже, но се заиграва с воала на кадрите.

Извивките на Ким са подчертани с прилепнали по тялото рокли, като за корицата на медията тя слага бяла рокля на Стефан Роланд (Stéphane Rolland ). Макар че арабската мода е по-консервативна, Кардашян все пак отправя една провокация като разкрива голяма част от гърдите си в една от прекрасните рокли.

„Толкова съм развълнувана да споделя с вас корицата на Hia" , написа Кардашян в Twitter. По-късно риалити звездата допълни в социалната мрежа:

„За мен бе истинска чест да работя със Стефан Роланд. Харесва ми как творбите му придават модерно звучене на позабравения старовремски блясък. Носих няколко воала на фотосесията, които помогнаха за постигането на мистика и много чар".

Наскоро Ким посети Кувейт и Бахрейн, за да промотира веригата за сладки напитки Millions Of Milkshakes и си спечели много нови фенове.

Вижте фотосесията на арабската принцеса Ким в галерията ни, а видеото е тук:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари