IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дивото зове

23 януари 2013 14 20

Номадките отново са на мода

Снимка: сп. Moda

Снимка: сп. Moda

Чудили ли сте се, защо в дивачките се крие толкова сексапил? Първичното им излъчване и непринуденост се оказва доста атрактивно за мъжете. Може би, защото по природа те са ловци и виждат предизвикателство да „опитомят" една такава жена, особено ако е и красива!

И тъй като ние сме цивилизовани, отдавна сме загубили тази дивашка страст. Или не точно? Има начин да смесим цивилизация и природа и то по доста креативен начин. Малка промяна в стила на обличане, може да докара нотка дързост и и мистицизъм.

Тази година доста дизайнери се спират на кожите и на номадския стайлинг. Скъпите модни лейбъли включиха в колекциите си интересни поли, палта, шапки, пончо и т.н. , които да ни върнат към онзи начин на живот в племената.

Мария Палм се оставя в ръцете на Кристина Перез-Ернандо, която да я преобрази за януарския брой на сп. Moda. Хубавицата заприличва на истинска пещернячка и дори гримьорът се е постарал да затъмни лицето ѝ и да я превърне във воин.

Моделът носи облекла на Rag & Bone, Dior, Alexander Wang, MIchael Kors, Donna Karan и е готова за приключения.

Вижте кадрите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари