IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търси се жена, по възможност - блондинка

25 януари 2013 14 20

Срамежлива красавица в ретро стилистика

Снимка: сп. ELLE

Снимка: сп. ELLE

Фотографът Енрике Бъдулеску е заснел тази сесия, наречена "Търся жена" като преди това е намерил изкусителната блондинка Марике Ван Де Браак. Всичко това се случва за новия брoй на списание Elle, Русия (февруари/ 2013)

Стилист на тази романтично-феерична сесия е Ан-Мари Къртис. Тя е облекла Марика в тоалети в стил 70-те години на миналия век.

Красавицата носи творения от новите колекции на марките Prada, Gucci, Bottega Veneta, Fendi, Yves Saint Laurant, Louis Vuiton и др.

Дрехите са в топлата гама, най-често са костюми от две части, а изящните бижутата, с които са комбинирани са в класическа стилистика. Освен буйната, руса коса на модела, изкусителен елемент в кадрите вкарват нейните алено-червени устни и маникюр в същия цвят.

За романтичното усещане са се погрижили и шапките с широка периферия, както и наведеният, леко срамежлив поглед на хубавицата.

Вижте кадрите от сесията в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

V.S.I.Nefalin ( преди 11 години )