IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шефката на града

14 март 2013 14 20

Исабели Фонтана представя есенната колекция на бранда Morena Rosa

Снимка:  Morena Rosa Fall 2013 Campaign

Снимка: Morena Rosa Fall 2013 Campaign

Бразилската хубавица Исабели Фонтана продължава да показва способността си да променя излъчването и визията си. Топмоделът е лице на бразилския моден бранд Morena Rosa и след като представи зимната колекция обувки за 2013 , лятната колекция бански, сега позира в есенните предложения на лейбъла.

Исабели влиза в образа на жената-вамп – много самоуверена, предизвикателна и провокативна. С помощта на грима кожата ѝ е по-бяла и контрастира рязко с червените сочни устни и сините очи. Снимките са правени от положение, в което сякаш Фонтана високомерно гледа от високо.

И макар да знаем, че това е умишлено, тя има правото да бъде високомерна, защото е разкошна. Облеклата, с които позира, са от деним, кожа, трико, дантела и др. материи. Те са обсипани с капси и връзки, дължините варират над коляното, а деколтетата са с различна форма и дълбочина.

Цветовете са червено, много тъмно синьо, черно и златно, като в колекцията активно присъстват и анималистичните принтове. Дамата е снимана през деня и през нощта, което цели да покаже, че облеклата обслужват, както ежедневните ангажименти, така и нощните мероприятия.

Разгледайте предложенията на Morena Rosa в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари