IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любимата на Джони Деп провокира с чувствен поглед

18 юни 2013 07 20

Амбър Хърд изглежда прелъстително в новия брой на списание Malibu

Снимка: сп. Malibu

Снимка: сп. Malibu

Актрисата, която от две години владее сърцето на холивудския красавец Джони Деп – Амбър Хърд, не се появява често по страниците на списанията. Затова пък, когато го направи, резултатите са просто зашеметяващи. През юли месец 27-годишната Амбър ще краси корицата на списание Malibu. Тя позира за серия от снимки, на които изглежда едновременно много естествена, но и е доста секси. Кадрите не са прекалено разкриващи, но въпреки това са чувствени и разкриват нейната изящна хубост.

Амбър и Джони се запознаха на снимките на лентата „Дневниците на едно пиянде" през 2011 година, а година по-късно заживяха заедно в неговото имение на Бахамите. Веднага ни става ясно с какво точно тази нежна блондинка е пленила карибския пират – Капитан Джак Спароу.

И макар че красотата е само едно от качествата на актрисата, някои все още смятат, че тя използва Деп за пари и слава. Всъщност тези дни стана ясно, че майката на децата на актьора – Ванеса Паради – е против това той да се ожени за блондинката. Певицата заяви, че не ставало въпрос за ревност, а просто мислела Амбър за използвачка.


Дали е права Ванеса? Много мъже биха дали всичко, за да потънат в тези сини очи, които плениха и Джони. Те са сред най-изразителните неща във визията на Хърд и акцент във фотосесията.

Вижте снимките на красивата актриса в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 10 години )
Толкова естествена изглежда че все едно сама си е правила снимките с телефон.Най-обикновено момиче с отрязан нос и изсветлени кичури.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар