IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ледена принцеса

23 август 2013 09 15

17-годишната Холи Роуз засне снежна фотосесия за Harper’s Bazaar, Австралия

Снимка:  Harper's Bazaar

Снимка: Harper's Bazaar

Градусите навън може да са високи, но това няма да продължи цяла вечност. Много скоро и почти неусетно ще дойде времето, когато вместо бански, в куфарите ще приготвяте ски екипи. Австралийското списание Harper’s Bazaar вече е на зимна вълна – в последния си септемврийски брой модното издание е подготвило страхотна фотосесия на зимна тематика.

В главната роля е 17-годишният модел Холи Роуз, която стана популярна едва от последната една година. По всичко личи, че все още младият модел има потенциал да стане една от първите в модния бранш. Холи е повече от прекрасна сред зимния пейзаж и прилича на истинска ледена принцеса. Фотограф на фотосесията е Саймън Ъптан, който чудесно улавя нежното и чисто излъчване на Холи.


Изглежда тази зима в женските гардероби ще има от всичко – изчистени модели облекла, кожени палта, ярки цветове и дрехи с метални елементи. Чудесна възможност за дамите да изглеждат стилни, независимо от времето навън. Естествено падащите коси на Холи са дело на фризьора Алън Уайт, а за изчистеният бял грим се е погрижила гримьорката Аманда Риърдън.

Влезте в галерията и разгледайте зимния шик от страниците на Harper’s Bazaar.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари