IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каролина Куркова съблазнява камерата по дънки

21 октомври 2013 08 48

Любимката на Анна Уинтур прави поредната си, секси фотосесия

Снимка: сп. S Moda

Снимка: сп. S Moda

На Каролина Куркова наистина не е ѝ нужно много, за да хипнотизира камерата на фотографа. В случая са ѝ достатъчни само чифт дънки и още няколко дрехи в черно-бялата гама. Колкото до фотографа на сесията - той се казва Ерин Гюлейман, а въпросните кадри със супермодела са поместени в новия брой на списание S Moda.

Стилист на тази семпла, но доста сексапилна фотосесия е Франческа Ринкиари. Прическата на фината блондинка е дело на Леонардо Манети, а гримът ѝ е оформен от Хънг Венго.

Красивата чехкиня вече 15 години е един от най-високоплатените фотомодели в света (според списание Forbes), а освен това е любимка на главната редакторка на списание Vogue, САЩ - Анна Уинтур.

Каролина все по-рядко се снима в списанията напоследък, тъй като е заета с благотворителни каузи (тя е говорител на организации, които се борят срещу СПИН-а и рака гърдата), с грижите за 4-годишния си син Тобин и със своята собствена търговска марка парфюми.

Вижте последната мода сесия на красавицата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари