IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Една жена в мъжки свят

11 ноември 2013 14 30

Фидан Мартинович блести сред сериозна мъжка компания в ноемврийския брой на списание Elele, Турция

Снимка: Elele

Снимка: Elele

Какво е да си красива блондинка, заобиколена само от мъже? Това може да ни каже моделът Фидан Мартинович, която позира изцяло в мъжка компания. Дамата определено прави впечатление с визията си, но мъжете сякаш не я забелязват. Всички, включително и самата Фидан, са погълнати от състезание по конно надбягване.

Моделът изглежда повече от елегантно – дрехите, с които е облечена са рокли и поли с умерена дължина. Красиви палта допълват женствената ѝ визия, а косата ѝ е хваната небрежно в две плитки в стил „едно пораснало момиче“. Цветовете, с които е облечена Фидан са преобладаващо в червената гама.


Логично на снимките моделът е с изкусителни червени устни. Фотографът Семих Канмаз е успял да улови замечтания поглед на блондинката, която заедно с мъжете около себе си наблюдава състезанието. Стилист на фотосесията е Ирем Акалин. Косата и гримът са дело на Мурат Булут и Барис Шахин.

Влезте в галерията и разгледайте прекрасната Фидан за списание Elele, Турция.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари