IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леден полъх красота

21 декември 2013 13 00

Скандинавският модел Стеф ван дер Лаан позира във фотосесия за Scandinavia S/S/A/W

Снимка: Scandinavia S/S/A/W

Снимка: Scandinavia S/S/A/W

Обикновено образът на ледената кралица се асоциира със студено излъчване, вледеняващ поглед и безупречна красота. Стеф ван дер Лаан обаче не се вписва в това клише. Тя изглежда като истинска ледена кралица, но излъчването ѝ е топло и меко.

Сякаш една русалка се е преродила в студена принцеса. Русалка, защото фотосесията с участието на скандинавския модел е заснета именно на брега на морето. Стеф позира върху скалите в интересни дрехи със сюрреалистични форми. Красотата и нежността на модела обаче не могат да бъдат прикрити и зад най-впечатляващата рокля.


Стеф има изключително изчистена визия, в която акцент са само нейните облекла. Гримьорката Аня Де Тобон се е погрижила да направи естествен грим, максимално доближаващ се до натуралното излъчване на модела. Русите коси на ледената кралица са или плътно прибрани, или вдигнати нагоре в небрежна прическа.

Влезте в нашата галерия и разгледайте какво е сътворил фотографът Бенджамин Внук за Scandinavia S/S/A/W.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари