IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветно сияние

27 декември 2013 15 40

Лия Кебеде и Иман Хамам – двойна прелест сред природата

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Мечтаете ли си да избягате от студа и да се скриете на някое топло и екзотично местенце? Как ви звучи остров Мауи – вторият по големина от Хавайските острови, спокойно сгушен в Тихия океан? Мауи е изборът и на американското списание Vogue, което в своя предстоящ януарски брой помества цветна фотосесия, заснета именно на това красиво място.

Снимките са направени на открит терен, сред природата. На тях се вижда част от красотата на зелената растителност на острова, както и внушителните черни скали по морския бряг. Като две истински перли блестят Лия Кебеде и Имам Хамам. Моделите имат типичната островитянска визия – цветни дрехи и цветя в косите.


Компания на двете смугли красавици прави актьорът Оскар Айзък. Лия и Имам са като истински цветя, разцъфнали сред черния фон на скалите. Фотограф на фотосесията е Микален Дженсън, а стилист – Камила Никерсън. Буйните коси на моделите са оформени от Джеймс Песис, а естественият грим е дело на Марк Караскило.

Влезте в нашата галерия и се насладете на хавайското цветно сияние в лицето на Лия Кебеде и Имам Хамам.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари