IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време е за ски!

3 януари 2014 08 20

В разгара на зимата най-хубавото място е планината

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Със сигурност всички ски любители очакват с нетърпение зимата, за да се отдадат на любимия си спорт. Мъжката половина от скиорите обаче едва ли могат да останат безразлични, ако видят на пистата някоя сексапилна дама. По тази причина, за да няма инциденти, най-добре жените да се обличат добре и да показват страхотните си тела на други места.

Все пак испанското издание на списание Elle е помислило за това как може да пресъздаде женския сексапил в една зимна, идилична приказка. Моделът Надежда Савцова позира на открито, сред снега в планината. Тя е готова за ски приключения и завладяване на мъжките сърца със своя сексапил.


Снежната фотосесия е заснета от фотографа Шави Гордо. Облеклото на Надежда не е точно скиорско, но пък перфектно пасва на зимната обстановка наоколо. Цветовете, на които е наблегнато, са тези, които най-често се срещат през този сезон – бяло, черно, сиво и кафяво. Стилист на фотосесията е Инмакулада Хименес, а за грима и косата на модела се е погрижила Вики Маркос.

Влезте в нашата галерия и се потопете в една изключително секси зимна приказка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари