IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-сладкото нещо

8 януари 2014 11 40

Очарователната Кейти Кинг позира във фотосесия за февруарския брой на Cosmopolitan

Снимка: Cosmopolitan

Снимка: Cosmopolitan

Колкото и противоречиви мнения да има в България за празника на влюбените „Свети Валентин“, факт е, че за много хора това е ден, в който наистина се чувстват по-обичани, обгрижвани, важни и още куп други хубави неща. Със сигурност всеки мъж би се почувствал специален, ако жената до него му спретне сладка изненада, точно както Кейти Кинг.

Моделът позира за февруарския брой на Cosmopolitan във фотосесия, тематично посветена на Деня на влюбените. Очарователната Кейти е облечена в цветни дрехи, които са в унисон с празничното настроение на 14-ти февруари. На една от снимките красавицата си похапва, докато се опитва да направи сладкиши във формата на сърце за своя любим.

На друга позира с деликатно провокативно изражение, носейки огромни заешки ушички и секси черна рокля. На един от кадрите Кейти е заобиколена от купища цветни рози, а на друг държи празнични балони. Казано с няколко думи – щастливец е мъжът, който я очаква.

Влезте в нашата галерия и разгледайте цветно-романтичната приказка, разказана от фотографа Скай Парот.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари