IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Glamour показва новите модни посоки за предстоящия сезон

9 януари 2014 12 00

Според авторитетното списание пролетно-летният сезон е нежен, лек и много момичешки

Снимка: Glamour UK

Снимка: Glamour UK

Февруарският брой за 2014-та на британското издание на Glamour ни запознава с новите модни тенденции за пролетта и лятото с богата фотосесия в много цветове и лекота. Екипът на списанието е избрал за лице на новия сезон холандския модел Астрид Ейка, чието нежно и свежо излъчване е напълно подходящо за едно ново модно начало.

Превъплъщенията в различните модни образи демонстрират актуалните визии, в които ще се опитваме да се променяме и в които ще виждаме тепърва по събития модните редактори, блогъри и знаменитости.

Бонбонени цветове и ярките тонове на дъгата, рязана дантела, спортен силует с блестящи детайли, ретро елементи в кройките и аксесоарите, много блясък в дрехите, небрежно лятно излъчване, принтове, нови дантели и нежни пастели са най-отличаващите се посоки в модата за предстоящия сезон. Естествено пуснати коси и натурален грим е изборът, който е подходящ за всяко едно от модните превъплъщения на модела.

В галерията може да разгледате всяка една от избраните модни тенденции, представени във фотосесията.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари