IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Японският Vogue показва силата на блясъка за лятото

10 януари 2014 15 00

Анна Дело Русо е стилист на впечатляваща фотосесия във февруарския брой на Vogue Япония

Снимка: Vogue Japan

Снимка: Vogue Japan

Моден редактор и креативен консултант на японския Vogue, Ана Дело Русо представя във февруарския му брой нова визия на блясъка за летния сезон на 2014-та.

Различни стилни решения ни препращат към ретро отблясъците на 20-те години. Ресни по роклите и контрастиращи аксесоари като каубойска шапка, напомняща за бунтарския дух и за това, че трябва да разглеждаме блясъка като носител на нова форма на лукса – по-освободен и с нестандартно излъчване.

Коктейлни рокли, злато, принтове, кожа, мрежа, животински шарки и източни мотиви – всяка от тенденциите за предстоящия сезон е облечена в блясък. Дължината е преобладаващо мини, а когато е макси, материята е прозрачна. Разбира се, изборът на Анна Дело Русо е моделът Ондрия Хардин, която е известна с ярките си превъплъщения в скандални фотосесии, но и с умението си да приема с лекота всеки образ, с който стилисти и дизайнери решават да „натоварят“ излъчването ѝ .

Фотограф е Джанпаоло Сгура – разбира се, Ана избира да работи с италианци винаги, когато има възможност, без това да лишава крайния резултат на произведението от класата му.

В галерията може да разгледате всички кадри от фотосесията.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари