IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свободен дух в красиво тяло

18 януари 2014 07 50

Иселин Стейро в „дива“ фотосесия за китайското списание Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Някои жени могат да имат красива и нежна обвивка, но всъщност под нея да крият дива, свободна и неопитомена душа. Точно тази чаровна и неустоима комбинация за мъжете пресъздава фотосесията с участието на норвежкия модел Иселин Стейро.

Русата дама е като истинска индианка в снимките за февруарския брой на Vogue, Китай. Фотосесията носи интересното заглавие „Древна мъдрост“, отвеждайки читателя в миналото, когато животът е бил по-прост и на жените не им се е налагало да носят високи токове, например.

Всъщност от всички снимки, само на една Иселин показва класическа женственост – облечена в елегантна тъмносиня рокля и с масивни аксесоари с камъни. На останалите кадри моделът влиза в ролята на индианка или жена от някое друго древно племе.

Стилистката Анастасия Барбиери е подбрала идеално дрехите, с които блондинката да изглежда наистина като от древността. Влезте в нашата галерия и се убедете сами.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари