IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрият подарък за „Свети Валентин“ е сексапилна фотосесия

11 февруари 2014 07 40

Вижте няколко фотосесии на бельо, които може да ви вдъхновят за подаръка за вашия любим

Адриана Лима за Victoria's Secret Снимка: Victoria's Secret

Адриана Лима за Victoria's Secret Снимка: Victoria's Secret

Февруари е студен, но и горещ! Нагорещяват се страстите, фантазиите и сметката за красиво бельо. Но това е повод единствено и само за радост, тъй като е момент, в който може както да откриете съблазнителката у вас, така и да накарате любимия ви да ви погледне с други очи. А какво по-хубаво от секси изненади през февруари?! Започвайте да правите списъка с желания и да набелязвате студио, в което ще се оставите в професионалните ръце на фотографа.

В галерията ви представяме няколко кадъра от фотосесии, в които известните и красиви модели представят романтично бельо. В навечерието на празника на „Свети Валентин“ повечето модни марки за бельо се активизират и ни изненадват с невероятни комбинации от сутиен, бюстие, чорапи, жартиери, панделки и още аксесоари за бельо. Разбира се сърцето е вечният символ на любовта, която е красивият ореол на еротиката и няма как да не присъства и в тези кадри, но какво по-съблазнително от любовен поглед на жена в съблазнително бельо!

Адриана Лима, Кандис Суейнпоул и Карли Клос разгорещяват сетивата ни с прекрасни форми в сесия за Victoria's Secret. Роузи Хънтингтън Уайтли за Marks&Spencer представя симпатичния образ на влюбената жена, която се буди сутрин рано до любимия си в луксозна пижама, но само за да я видим в следващия кадър с бельо, което спира дъха. Едита Вилкевичуте представя линията бельо за „Свети Валентин“ на H&M, а Марта Хънт показва свободния дух на бохемската модна марка Free People.

В галерията може да разгледате кадрите и да се вдъхновите за вашата фотосесия, с която да поднесете незабравима изненада на любимия.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари