IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен минимализъм в модата

13 февруари 2014 07 24

Февруарският брой на списание Cover посреща със семпъл стил модните си фенове

Снимка: Cover

Снимка: Cover

Моделът Хана Сорейм е лицето на модния проект на фотографа Андреас Олунд за февруарския брой на списание Cover. Минимализъм е посланието на цялата фотосесия, която като че ли ни вдъхва енергия и желание за динамика. Увереността, която лъха от модела, ни заразява с желание за спорт, за здравословен начин на живот, за семпла и изчистена визия за пролетта.

Минимализмът е една от устойчивите модни тенденции, която властва вече няколко поредни сезона в модата. През този сезон нейните характеристики са спорт, пастелни цветове, гъвкави материи, изчистени линии на кройките, едноцветна кожа и игра на дължините.

Стилист на фотосесията е Емили Йохансон, а прическата дълъг боб, която е в синхрон с цялото звучене на стила, е плод на таланта на коафьора Линда Шалаби. Ето как един скандинавски екип създава пример за стилен минимализъм. Различните му проявления са съвсем приложими в ежедневието ни – спортен стил, бохемски с широк панталон, ежедневен с кожени къси панталони и ботуши от велур над коляното, за парти – с кожен цветен панталон и блуза с дължина над талията, екстравагантна – с широк обем в горната част и сребрист грим, монохромен шик в бяло от глава до пети.

В галерията може да се насладите на минималистичните модни кадри.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
страхотно, не не отива на всеки
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар