IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Vogue Австралия отдава почит на културата на племената

31 март 2014 06 00

Племенни аксесоари в контраст с луксозни материи в пролетна интерпретация на етностила

Снимка: Vogue Австралия

Снимка: Vogue Австралия

Ацтеки, индианци, африкански племена ... екипът на Vogue Австралия очевидно се е вдъхновил за една от пролетните фотосесии в априлския си брой от кадрите на National Geographic.

Стилистът Кати Мосман дава една доста реалистична гледна точка за тенденциите за пролетта и лятото. Контрапункт на нежната и луксозна дантела е обемно колие от кости и зъби. Перфектните линии на кройките са „пленени“ от дивите кожени колани и каишки. Дрехи в ярки цветове и мъниста са комбинирани с обемни аксесоари в злато. Графичните черно-бели тоалети хармонират естествено с автентичните окраски по лицето. Микротенденцията за ресни в дрехите за пролет-лято 2014 идеално се вписва в стила с автентични племенни дрехи. Пера, ярки цветове, ресни, обемни бижута и принтове – ето как актуалните модни тенденции заживяват нов живот в една смела и различна интерпретация.

Фотографът Себастиан Ким успява да насочи вниманието ни към всеки детайл с помощта на кадри в едър план, на които моделът е позициониран в идеалния център. На фона на контрастните съчетания между луксозни материи и автентични племенни аксесоари и стилистика, женствеността изпъква внушително и въздействащо.

В галерията може да се насладите на невероятните кадри от априлския брой на Vogue Австралия.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )