IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слънчевото момиче Карли Клос

8 май 2015 07 38

Моделът позира за френското списание Glamour

Снимка: Glamour

Снимка: Glamour

Карли Клос се нарежда сред едни от най-популярните лица в модната индустрия в момента. И макар че американката все още е само на 22 години, тя не желае да разчита единствено на модата като своя професия.

Преди време чаровната блондинка обяви, че ще намали ангажиментите си, за да се отдаде на образованието.

Въпреки това обаче, няма да спрем да виждаме Карли нито на кориците на списанията, нито в рекламни кампании или пък на официални събития.

Последната модна изява на чаровната блондинка е за френското списание Glamour, където моделът буквално озарява всичко с присъствието си.

Фотосесията се съсредоточава единствено върху образа на Карли и многото ѝ прекрасни превъплъщения.

В един момент тя е усмихната, в друг е замислена, а в трети гледа провокативно, но по деликатен начин – със сигурност Клос ще бъде един от малкото толкова атрактивни програмисти!

Снимка: Glamour, Франция

В скорошно свое интервю за списание Porter американският модел разкри, че ще учи компютърно кодиране в Нюйоркския университет, но няма да бърза да завърши в рамките на четири години.

Освен това тя не е сигурна дали някога ще работи като програмист, но разкрива, че просто е много очарована от тази сфера.

И докато Карли Клос се образова, вие може да се насладите на последната ѝ фотосесия за списание Glamour, Франция. Достатъчно е просто да надникнете в нашата галерия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари