IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън и нейните бижута

12 август 2011 14 11

Актрисата представи колекцията си от прекрасни бижута с камъни

Снимка: Еlle

Снимка: Еlle

Чаровната актриса Кейт Хъдсън също влезе в ролята на творец, но не на дрехи, а на бижута. Дамата позира за септемврийския брой на Elle, където представя своята колекция и откровеничи за себе си, известната си майка и за продукта си, създаден в колаборация с Chrome Hearts.

Звездата позира буквално седмици след раждането на второто си дете - момченце, от солиста на „Muse" Мат Белами. Двойката се сгоди през април, но за сватба още не се говори.

Ролята на бизнес дама и майка за Кейт е предизвикателство, с което умело се справя: „Става все по-трудно. Започваш да мислиш за неща от рода на: „Къде е? Колко време ще трябва да стоя далече от семейството си? Но знаеш, че животът продължава. Не искам да бъда някой, който просто се оплаква в стил :„О, Боже животът ми ме побърква". Ако успееш да направиш най-доброто от това, той може да бъде невероятен", разказва блондинката пред медията.

Хъдсън черпи енергия от известната си майка Голди Хоун, с която е много близка и на която винаги се е възхищавала.

Снимките са в галерията ни!

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари