IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обувките, без които жените не могат

16 февруари 2012 10 36

Облекчете краката си с най-удобните обувки!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако имате поне един чифт обувки, за да направите перфектното първо впечатление, и един, за да ви е винаги удобно, където и да отивате, разчистете място за този, който ще промени походката ви!

Ако се оплаквате от болки в кръста, твърде вероятно е просто вашата походка да оказва неправилно натоварване. Не бързайте да се отървавате от наличните обувки, просто добавете нов, революционен чифт към тях.

Walkmaxx – истина е в специална подметка, която насърчава естественото движение на крака ви. По този начин активността на мускулите на краката и тези на седалището се увеличава с 30%. Усещането е като да ходите по пясък, а ефектът – също толкова полезен. Walkmaxx са вече хит в Германия, а големите спортни производители вече са започнали са следват тяхната технология в правенето на специални подметки.

Препоръчва се ежедневното ходене между 4 и 6 часа с обувките, за да постигнете желаното облекчение. По този начин ще увеличите натоварването върху мускулите на краката и седалището с до 30%, а ефектът на ходенето боси е нещо, което всички ортопеди препоръчват, ако имате проблеми със стъпалата.

Ако искате да се присъедините към онези 4 млн. хора по света, които вече са променили своята съдба, само сега можете да се възползвате от промоцията -30% и да се сдобиете с чифт обувки в най-актуалните за сезона цветове: светло бежово, шоколадово кафяво и класическо черно. Идеални за минусовите температури, поради своята специфика да запазват топлината, те са отличното попълнение за всеки гардероб. Насладете се на една здравословна разходка, поръчайте своя чифт ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари