IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С любов към аксесоарите

30 март 2012 07 30

... за фетиша към обувките и чантите

Снимка:Jalouse

Снимка:Jalouse

Какво е един тоалет без аксесоари и има ли жена, която би могла да се удържи да не си купи нова чанта или обувки? Ако имахме по три крака, три ръце или още един чифт очи със сигурност щяхме да намерим добро оправдание да си купим „по още едно". А може би не ни трябва оправдание!

Страстта на жените към аксесоарите е пресъздадена по доста оригинален начин в редакторската секция на априлското „Jalouse". Сюрреалистичните снимки представят женско тяло и глава, от които излиза по някой крайник, обзаведен с нова придобивка от кожа и метал.

Дизайнерите са си поиграли да направят дупки в снимки на жени и да ги запълнят с любимите им аксесоари. Всяка жена си има фетиш! Досущ като героинята от „Сексът и градът" Кари Брадшоу и тук на почит са обувките... и чантите. А вас накъде ви тегли страстта?

Разгледайте оригиналните фотоси в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Carina ( преди 12 години )
Много обичам обици. Чантите и обувките са скъпи фетиши,а и в офиса не се вижда с какво си обут. вижда се какво имаш на ушите :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар