IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Намаления до дупка

5 август 2012 12 31

Не в мола, а в shop.tialoto.bg

Снимка: shop.tialoto.bg

Снимка: shop.tialoto.bg

Лятото е любимият ни сезон не само, защото има слънце, плажовете са пълни и се отдаваме на заслужена почивка на морето с коктейл в ръка, а и защото магазините през тези топли месеци сякаш работят за нас. Навсякъде има куп весели дрешки и аксесоари, които ни помагат да станем по-атрактивни и секси, а и са и на добри цени.

Онлайн магазините не остават по-назад от „събратята" си в центровете и моловете. А в shop.tialoto.bg намаленията може да се опишат с думата „зверски".

Как ви се струва да можете да си купите слънчеви очила на GUESS за по-малко от 120 лв? Напълно реално. Да не говорим, че има страхотни обувки и бански костюми с 50% намаление, че и отгоре!!!

Е, вярно, не можете да ги пробвате, но пък има избор в номерацията и плащането е при доставката, така че няма какво толкова да му мислите. Марките, които винаги сте обичали и които ви дават самочувствие и усещане, че сте в крак с модата, вече са достъпни за вас.

Погледнете в галерията ни какво ви препоръчваме, а ако все пак търсите нещо специално, не пропускайте да разгледате и shop.tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

ma6ka_ ( преди 11 години )
Чудесно е, че сте направили намаления. Ще отразите ли и тези на Nissa? Повече от месец имат намаление в Румъния и то 50%, а тук въобще няма, дори символично!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар