IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шик, блясък, комфорт и малко цвят за вашите стъпала

20 септември 2012 16 28

Deichmann е готов с модерната визия и комфорта на вашите стъпала през по-студените сезони

Снимка: Deichmann

Снимка: Deichmann

Есента и зимата може и да не са долюбвани от хората, но в модния свят това е повод за дизайнерите отново да развихрят въображението си. Магазините за обувки нямат търпение да пренаредят витрините си и да въведат своите клиенти в един свят , в който властва - от естествен блясък, през изискан етно стил, до аглийски глем от седемдестте и чист градски вид.

Доминиращи през сезона ще бъдат както обувките на висок ток с платформа, закачливите боти или по-грубоватите ботуши до глезена, така и стилът Colour Blocking, представен от

двутонни съчетания и отново змийските и леопардовите мотиви. Блестящите модели от лак придават необходимия шик, докато масивните ботуши с груба подметка осигуряват стабилност в лошото време. Ключова роля естествено ще имат отново ботушите с висок шафт - задължителни за зимния гардероб.

Безспорен акцент през пролетта за Deichmann беше колекцията на новото лице на лейбъла - холивудската звезда Хали Бери. Очаквани и желани са и есенните модели от естествена кожа от колекцията „5th Avenue by Halle Berry".

Трендовете в света на Deicmann, а и не само тази година са:

Обувки с висок ток и платформи: Обувките с високи токчета категорично вече не напускат дома

без платформи. В миналото някога пренебрегвани, токчетата-платформи си извоюваха и поради удължаващият краката ефект постоянно място в сърцата на любителите на модата.

Colour Blocking: Последен писък на лятото, който се наложи светкавично в новия сезон: Не по-малко вълнуващи са комбинациите на цветовете, които и през есента ще бъдат отново истински празник за окото.

Спортна есен: До модните върхове можем да стигнем с актуални тип планинарски модели и боти с връзки. Подметките с по-груба структура, пригодена за дейности на открито, придават характер, без да се отказваме от необходимия шик.

Ярки цветове: След това лято окото ни свикна с ярките цветове... и не би искало да се лиши от тях и през есента. Така че искрящо червеното, розовото, синьото & Co са все още актуални.

Кафяви тонове: Неотлъчни спътници на есента са естествено разнообразните кафяви тонове,

които от топлите нюанси на коняченото до силно шоколадовото покриват цялата гама и допринасят за изискана женственост.

Боти: Те почти отнеха първенството на ботушите с висок шафт...Новите попълнения от боти и

закачливи ботушки до глезена със сигурност ще бъдат моден акцент.

Парти стил: Черното ще се наложи най-късно тогава, когато отново стане време за празнични

поводи и шикозни партита. Семпли, но елегантни и секси, за да сме перфектни и в центъра

на вниманието.

Чанти: Незаменимият аксесоар побира в себе си всички съкровища, необходими на една

дама. Затова още по-радващ е големият избор на цветове, размери и стилове.

Не пропускайте да разгледате предложенията на бранда в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари