IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Заведи ме в Рио“ ... помоли Ирина Шейк

25 април 2013 09 20

Страстна и игрива, Ирина е готова да се забавлява по бразилски

Снимка: Beach Bunny

Снимка: Beach Bunny

Един от големите конкуренти на Victoria's Secret – Beach Bunny побърза да извади летните си „оръжия". Става въпрос за колекцията бански за 2013, която е представена от опасната (секс)бомба Ирина Шейк.

Руската красавица, която е гадже на футболиста Кристиано Роналдо, може да причини доста поражения върху мъжкото сърце, но преди това може би трябва да я заведете в Рио!

„Заведи ме в Рио" е мотото на лятната колекция на лейбъла, чието лице е Ирина от 2010 г. И този път моделите са половинки, изрязани и много цветни. Циклама, оранжево, бяло, синьо, черно, флорални мотиви, камъни, верижки и всякакви други метални елементи бележат моделите това лято. А Ирина прибавя и нещо по-антично, традиционно и обещаващо забава.

Брюнетката позира с различни пера, които могат да се поставят на главата или просто да играят ролята на мажоретни помпони. И всичкото това напомня на страстта и настроението, които струят от бразилските фестивали.

Бразилските танцьорки са по-пищни, но пък Шейк е звездата, където и да отиде. И гледайки тялото ѝ, едва ли някой би пожелал да прибави килограми отгоре.

Пред Voguе сексапилната рускиня издаде следното за формата си: "Пия много вода, но не правя диети. Хората си мислят, че гладуваме постоянно, но когато ме видят в някой ресторант, си променят мнението. Обожавам торти и сладолед, всичко е въпрос на баланс. След като си позволя нещо сладко, се чувствам по-добре като прекарам после няколко часа във фитнеса".

Слава Богу, че Ирина яде храна, а не салфетки, както някои други модели по думите на ексредакторката на австралийския Vogue Кирсти Клементс .

Вижте изкусителката с руска кръв в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари