IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс е новата г-ца Dior

10 септември 2013 11 30

Актрисата е лице на колекцията есен/зима 2013

Снимка: Dior

Снимка: Dior

Отдавна не е тайна, че модните марки залагат на популярни актриси, които да промотират успешно колекциите им. И след като тази година актрисата Дженифър Лорън спечели „Оскар" за ролята си в „Наръчник на оптимиста", тя определено попадна в А-листата на холивудския елит. 23-годишната актриса бе залята не само от нови предложения за роли, а и за реклами. И ето че се превърна в новата г-ца Dior.

Дамата е лице на колекцията есен/зима 2013 като акцент в кампанията са дамските чанти. На кадрите, дело на фотографа Даниел Джаксън, актрисата позира в дебело сиво палто, преметнала аксесоар през едното си рамо. Чантите са един и същи модел, но в различни цветове.

Интерес предизвиква изчистената визия на Дженифър. Дамата носи много нежен и лек грим, а големите ѝ сини очи могат направо да те погълнат. Прическата ѝ също не изглежда никак сложна – косите на Лорънс са прибрани в някакъв импровизиран кок. Дали това не е някакъв скрит начин Dior да ни кажат, че техните продукти са за всички жени, а не само за нагласените богаташки, под чиито пластове грим и операции не може да познаеш каква е истинската жена?

Или пък просто Дженифър е толкова очарователна, че няма нужда да я пудрят излишно?

Отговорът ще дойде сам в ума ви, след като разгледате кадрите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари