IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Назад в годините – Приянка Чопра с короната на Мис свят

2 март 2020 10 40

Красавицата печели титлата на 18

БГНЕС

Всички я познават най-вече от изявите й в киното, но като че ли името ѝ стана по-популярно след като тя започна да излиза с Ник Джонас. Приянка Чопра, която се омъжи за певеца, е една от най-известните актриси в Индия, но може би малцина от нас знаят, че като по-млада тя се е изявявала и на модния подиум.

Звездата сподели снимка на младо момиче с корона и ако не бе уточнила, че тя е на нея, може би трудно щяхме да я познаем.

Г-жа Джонас, както вече се представя в социалните мрежи, изтъкна, че през 2008 година тя печели конкурса Мис свят. Тогава тя е едва на 18.

Наблюдавайки снимката, на която Приянка е с официална бяла рокля и грим, с който е неузнаваема, може да кажем, че тя доста се е променила на външен вид през годините. 

„Имам чувството, че вчера осъществих тази моя мечта“, споделя тя в социалната мрежа. 

Приянка участва в последното видео на Джонас Брадърс – „What A Man Gotta Do“, където изглежда страхотно. Освен в киното, тя често се снима за най-различни реклами и списания.  

Сподели своята валентинка!

Докато актрисата се хвали със снимката от престижния конкурс за красота, медиите съобщиха, че братът на Ник Джонас – Джо и съпругата му Софи Търнър, очакват първото си дете. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари