IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло със своя колекция обувки и чанти

18 февруари 2020 17 50

Тя си партнира с известна марка

БГНЕС

След фурора, който направи заедно с Шакира на Супербоул, Дженифър Лопес продължава да изненадва феновете си. Докато хората продължават да говорят за изпълненията ѝ и сценичната ѝ визия, тя обяви, че стартира ново начинание и то не е в сферата на музиката или киното. Звездата уточни, че е създала своя колекция обувки и чанти – JLO JENNIFER LOPEZ.

Певицата, която има вкус за тоалетите и аксесоарите, които носи, ще си партнира с марката DSW.

Само преди няколко дни съпругата на Алекс Родригес съобщи в профила си в Instagram, че се вълнува много, защото ще представи на всички своите дизайни.

„Тази колекция пресъздава три града, които са станали много важни за мен и това, което съм: Ню Йорк, Лос Анджелис и Маями“, обясни Джей Ло. По думите ѝ, създаването на лимитираната серия обувки и чанти е само част от нейната „многолика“ кариера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Обувките, създадени от звездата, са в пет различни разновидности – има както на токчета, така и на платформа. 

Първата капсулна колекция, създадена от Джей Ло, ще бъде пусната в продажба през март. 

Популярната певица и актриса не работи като дизайнер за първи път. От 2001 година насам тя участва в най-различни колаборации. Заради страстта си към спорта, тя създава своя линия спортни облекла. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Тъй, ама черно бялата снимка в тялото не прилича на джейлото. Много слабо и с дълги крайници изглежда. Май са снимали някоя манекенка и са пришили главата на късокракото трътлесто джейло
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар