IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета Лозанова гледа шоуто на Philipp Plein в Италия

25 февруари 2020 17 40

Тя в Милано за Седмицата на модата

Булфото

„Благодаря ти, Филип Плейн за невероятната вечер“. Това написа Николета Лозанова в Instagram, където публикува снимка с известния дизайнер.

Плеймейтката, която е от няколко дни в Милано за Седмицата на модата, е била специален гост на модното шоу на Philipp Plein.

Ни Ло публикува няколко кадъра от събитието, но вместо да я поздравят за избора на тоалет, много от последователите ѝ я предупредиха, че в Италия има коронавирус и трябва да носи маска.

Лозанова качи и видео от атмосферата, от което се вижда, че Филип Плейн не е жалил средства за декора, в който присъстват златни автомобили и хеликоптери. 

Междувременно, след края на дефилето, самият дизайнер се похвали, че се е срещнал с българката, като качи нейна снимка в историята си в Instagram. 

Приятелката на Ники Михайлов е станала свидетелка на грандиозно шоу, по време на което Плейн почел по подобаващ начин паметта на баскетболиста Коби Брайънт. 

Преди няколко дни Любен Дилов-син написа в социалните мрежи, че се притеснява сериозно за здравето на Николета Лозанова, след като е разбрал, че тя е в Италия, където има няколко случая на болни от коронавирус. 

„Външно министерство предупреди да не ходим в Северна Италия, а Ни Ло е на седмицата на модата в Милано, където са се струпали хора от цял свят и ... Абе, страхувам се да не бъде коронясана. Дали не може да изпратим правителствения самолет да я прибере?“, написа той. 

За да отговори на провокацията, плеймейтката сподели кадър, на който носи маска и уточни: 

„Толкова е мило, че всички са загрижени за мен! Само едно уточнение, самолетът може и да бъде частен...“. 

Николета Лозанова чукна 32

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 4 години )
Да си стои сега там! Аман от ***.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар