IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър: Мразех Jonas Brothers

4 март 2020 15 00

Актрисата вече е омъжена за Джо Джонас

Снимка: ELLE

Софи Търнър е позната на публиката от сериала „Игра на тронове“, в който започва да играе още на 13 години. Влиза в ролята на Санса Старк – дъщеря на Нед Старк, която израства най-много през осемте сезона на поредицата. В края тя се превръща в кралица, която извежда кралството си до независимост и постига всичко онова, към което баща ѝ се е стремял.

Да станеш известен на 13 не е никак лесно. В множество интервюта Търнър е споделяла, че огромното внимание от страна на пресата и феновете понякога е било твърде тежко за носене и единственото спасение са били приятелите, които намира на снимачната площадка. Една от тях е Мейзи Уилямс, която влиза в ролята на Аря Старк – сестрата на Санса.

Двете момичета се сближават изключително много, а главната причина е, че преминават през едно и също – първа голяма роля и вниманието, което получават им е неизвестно. Успяват да се отърсят от първоначалния шок и започват да правят това, което могат най-добре – да играят. За ролята си на Санса Старк, Софи получава и номинация за награда „Еми“ през 2019 година. 

„Старките“ на среща с по-младите си версии

Играта ѝ в „Игра на тронове“ обаче не е единственото, за което светът се сеща, когато чуе името Софи Търнър. От вече повече от 3 години тя има връзка с Джо Джонас, за когото наскоро се омъжи, а от няколко седмици се твърди, че двамата очакват и първото си дете. Новината не е потвърдена официално, но само преди няколко дни папараци успяха да уловят двойката в детски магазин. 

„Винаги съм чувствала, че Джо е много над моето ниво. Той е красив, талантлив, забавен и харизматичен“, казва Търнър пред Elle.

Актрисата застава на корицата на списанието и говори за личния си живот, новия си проект и връзката си с останалите съпруги на братята Джонас – Приянка Чопра Джонас и Даниел Джонас. Търнър се готви за премиерата на сериала „Survive“, който е адаптация на романа от Алекс Морел и разказва историята на жена, която е една от двамата оцелели след самолетна катастрофа. 

Софи Белинда Търнър се ражда на 21 февруари 1996 година в Честертон – малко градче, недалеч от Лондон. Баща ѝ, Андрю, работи като мениджър в куриерска фирма, а майка ѝ – Сали, е учителка в начално училище. Софи има двама по-големи братя, които работят като адвокат и лекар. „Ние сме най-добри приятели и до днес“, казва тя пред Elle.

Въпреки че в момента е в център на вниманието и успява да се справи с напрежението на славата, актрисата признава, че като дете е била много срамежлива. Именно затова майка ѝ я праща в театрално училище, където започва да учи драма, когато е едва на 3 години. „Всички мои приятели учеха там и бяхме постоянно заедно. Бяхме като една малка църква. Беше невероятно“.

Софи ЕLLE

Снимка: ELLE

Голямото семейство на Джо Джонас е мястото, на което Търнър твърди, че се чувства като у дома си. Тя признава, че винаги е искала да бъде част от нещо, което да я обгърне и да ѝ даде спокойствието и уюта, към които се стреми. 

Всичко това обаче не е било в плановете на актрисата, тъй като тя не е харесвала групата на съпруга си Jonas Brothers. Всъщност, Софи е мразела тримата братя, тъй като е мислела, че те са причината за разпадането на любимата ѝ британска група. 

„Аз и моите приятелки не бяхме фенове на Jonas Brothers. Мразехме ги“.

Промяната идва през 2016 година, когато Търнър се снима във филм, и един от продуцентите ѝ предлага да се срещне с Джо Джонас. Същата година изпълнителят е на турне и следващата му спирка е Великобритания. „Той ми писа и ме попита дали искам да се видим и да се разходим докато е в страната“.

Софи ЕLLE

Снимка: ELLE

Притеснението преди първата среща взима превес и Софи предлага на приятелите си да дойдат с нея на срещата, тъй като не вярва, че наистина ще се види с Джо. Групата се вижда в бар в Камдън, а изпълнителят идва без охрана и се оказва съвсем истински. 

„Помня, че танцувахме около 2 минути и след това намерихме тихо място, на което се скрихме и започнахме да си говорим. Говорихме си с часове и не бях отегчена. След това станахме неразделни“.

Двойката се сгодява на първата си годишнина. Женят се два пъти – на 1 май 2019 в Лас Вегас след наградите на Billboard. Само два месеца по-късно те правят и втора сватба в Париж, където са поканени най-близките им хора. Една от шаферките на Търнър е именно Мейзи Уилямс. „Обичам брака. Мисля, че е чудесен. В момента се чувствам защитена от всичко в света“.

Софи ЕLLE

Снимка: ELLE

След като се присъединява към семейство Джонас, Софи влиза в отбора на т.нар. „J Sisters“. Той се оформя от съпругите на тримата братя – Приянка Чопра Джонас, която е омъжена за Ник и Даниел Джонас, която е омъжена за Кевин. Трите дами постоянно подкрепят половинките си по време на музикални събития и са с тях на повечето от концертите им.

Шестимата дори вече имат и два общи клипа след като групата Jonas Brothers се събира преди година. „С Приянка е доста щуро. Постоянно трябва да си напомняш, че тя е имала 20-годишна кариера в Боливуд. В момента тя е най-голямата звезда в Индия“. Търнър добавя, че цялото семейство се виждат почти всеки ден, тъй като братята са запазили близката връзка помежду си.

Софи ЕLLE

Снимка: ELLE

Разбира се, Софи не е само съпругата на Джо Джонас. В момента тя се готви за премиерата на новия си сериал „Survive“, който ще се излъчва по платформата Quibi. Актрисата признава, че след края на „Игра на тронове“ е искала веднага да се върне в телевизията. „Обичам атмосферата на снимачната площадка. Обичам и напрежението, когато създаваш няколко епизода“. 

Втори дубъл: Софи и Джо Джонас с нова сватба в Париж

Героинята ѝ в „Survive“ страда от депресия и излиза от рехабилитация след една година. Търнър споделя, че знае през какво преминава персонажът ѝ, защото и тя се е сблъсквала с подобни проблеми заради славата. 

„Страдах от депресия, безпокойство и хранително разстройство“.

Софи ЕLLE

Снимка: ELLE

Признава, че не е гледала финала на „Игра на тронове“ и смята, че каквото и да се беше случило, някои от феновете пак нямаше да бъдат доволни. Все пак Софи Търнър отново би се върнала на снимачната площадка, тъй като там е намерила хората, които са се превърнали в нейното второ семейство.

Софи ЕLLE

Снимка: ELLE

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Аззз ( преди 4 години )
Авторът на статията очевидно не е гледал Game of Thrones.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар