IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек и гаджето му – с една и съща риза

25 май 2020 15 00

И двамата си падат по зеленото

БГНЕС

Бен Афлек получи серия от подигравки по повод начина, по който носи маска. Докато се разхождаше навън, той не я сваляше, но същевременно тя не покриваше устата му, за да може да пуши спокойно. Но това бе само един от поводите, поради които папараците започнаха да го следят по-често. Все пак отскоро той има ново гадже, с което прекарва все повече време. 

32-годишното гадже на актьора, което наскоро имаше рожден ден, често привлича вниманието на улицата, ходейки под ръка с него. Красивата блондинка обича да носи спортни екипи, гащеризони и дълги рокли до земята, като рядко излиза без грим. 

Наскоро 47-годишният Афлек бе заснет по улиците на Лос Анджелис с бежов панталон и тъмнозелена риза с къси ръкави. Няколко дни по-късно неговата половинка показа, че може да носи без проблем неговите дрехи, при това доста ѝ отиват. 

Излизайки навън с дънки и черен топ, Ана де Армас се е наметнала с ризата на Афлек, но не я е закопчала и ръкавите ѝ са пуснати. 

Всъщност няма нищо лошо в това, че младата актриса е взела ризата на мъжа си. Все пак тя е унисекс, а цветът каки върви еднакво добре както на неговите бежови панталони, така и на най-различни цветове дънки. 

По-рано двойката бе забелязана с еднакви тениски. 

Според запознати, Бен и Ана са много влюбени и живеят заедно в Калифорния. Двамата се наслаждават на социалната си изолация, като излизат, само за да разходят кучетата и да напазаруват. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари