IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 съвета за носенето на тениска от Виктория Бекъм

27 май 2020 10 30

Лятото почти е тук и вече извадихме късите ръкави

Снимка: БГНЕС

Рядко виждаме Виктория Бекъм да замени бизнес визията си с нещо малко по-спортно и ежедневно. Когато го прави обаче тя винаги изглежда добре. Независимо дали комбинира тениската си с дънки или пола, дизайнерката успява да превърне един обикновен тоалет в нещо толкова шикозно, колкото всяка една дреха в нейната колекция.

Феновете на Бекъм винаги ѝ завиждат за прекрасния вид, но това вече може да спре. Тя споделя няколко важни съвета за носенето на тениска, които ще помогнат на всяка дама да изглежда чудесно. Тъй като лятото вече наближава и трябва да извадим късите ръкави, добре е и да знаем как точно да ги носим. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ???????? (@redheads__corner) on

Съпругата на Дейвид Бекъм си партнира с известна спортна марка, която съвсем скоро ще пусне колекция, която е вдъхновена от дизайнерката. Тя ще включва тениски и суитшърти, които ще върнат всеки към 90-те години на миналия век. По този повод Виктория говори пред „InStyle“ и дава 7 ценни наставления за начина, по който да носим тениските си това лято.

1. Комбинирайте ги с елегантни панталони с широки крачоли. Според г-жа Бекъм, това е перфектната визия за работа през летните месеци. Приберете тениската в панталона и допълнете вида си с класически маратонки.

2. Може да си поиграете малко с вида на тениската като навиете ръкавите или не я прибирате напълно в панталона. Дори може да я извадите цялата и да я оставите да се вее на воля. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M E E L I J A handmade (@ameelijar) on

3. „За съвсем обикновена визия, обичам да нося моята тениска с някой чифт дънки на съпруга ми. Допълвам тоалета си със слънчеви очила, които прикриват умората ми от предишния ден“, казва Бекъм пред „InStyle“.

4. Носете тениската с бели маратонки. Най-добрата комбинация е бяла тениска, дънки и бели маратонки. Никога няма да сбъркате.

5. Г-жа Бекъм съветва да не се престаравате. Не стойте с часове пред огледалото, за да избирате правилната тениска. Ако имате колебания, заложете на нещо изчистено или едноцветно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamar (@tamar.majarian) on

6. „Самочувствието е най-добрият аксесоар. Не правете нищо твърде екстравагантно. Облечете това, което най-много ви харесва и според вас най-много ви отива“, предлага Виктория.

7. Според Бекъм, най-добре е да имате няколко бели тениски, които да използвате два или три пъти в седмицата. Тя смята, че това е най-добрата дреха, която всеки човек може да има в гардероба си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marianna Chatzigiannaki ??‍♀️ (@mariloushion) on

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари