IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роми Стридж е бременна, чака първото си дете

29 май 2020 14 50

Моделът на Victoria’s Secret сподели щастливата новина в Instagram

БГНЕС

Моделът Роми Стридж очаква първото си дете. Едно от лицата на Victoria’s Secret съобщи щастливата новина в Instagram и разказа подробности за нейната борба да стане майка. 

Красавицата сподели снимка, на която е в обятията на своя приятел Лорънс ван Люен, с който от няколко години правили опити за бебе. На кадъра тя е сложила ръка на коремчето си. 

В своя пост Стридж обяснява, че не е имала цикъл близо 7 години. Тогава лекарите ѝ казали, че има поликистозни яйчници и трудно ще забременее по естествен път. Новината я съкрушила, но след като започнала да прави различни изследвания, установила, че тялото ѝ е подложено на огромен стрес. 

По думите на Роми, тя не се е чувствала супер стресирана и притисната заради своята работа, но  най-вероятно ограниченията в храненето, тренировките за поддържане във форма и непрекъснатите пътувания са повлияли негативно на ежедневието ѝ. 

„Стигнах до извода, че трябва да правя тренировки с по-малка интензивност, да не се ограничавам твърде много с храните, да съм мила със себе си и да си вземам почивка, когато е необходимо“, разказва моделът. 

Бъдещата майка споделя още, че се подложила на акупунктура и започнала да взима натурални добавки. Освен това престоят ѝ със семейството в Холандия ѝ се отразил много добре. 

Роми Стридж разкрива още пред последователите си в социалните мрежи, че след като променила драстично начина си на живот, успяла да зачене. Със своята изповед красавицата иска да вдъхне надежда на всички жени с подобни на нейните проблеми да не се отказват от мечтата за бебе и да мислят по-положително. 

Моделът на Victoria’s Secret получи множество поздравления по повод най-трепетното ѝ очакване. За момента тя не съобщава кога трябва да се появи бебето и знае ли неговия пол. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Биби ( преди 3 години )