IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругът на Ашли Греъм се превърна в личния ѝ фотограф

2 юни 2020 10 50

Джъстин Ървин заснел фотосесията за „Harper's Bazaar“

Снимка: БГНЕС

Ашли Греъм се завръща към професионалните си задължения с помощта на семейството си. Супермоделът застава на корицата на юнския брой на списание „Harper's Bazaar“, а фотосесията е заснета от съпруга ѝ Джъстин Ървин. Това се налага заради пандемията от коронавирус, а домът им в Небраска се превърна в снимачна площадка.

Ървин е режисьор и много добре знае как да позиционира обектите си, за да извлече най-голяма полза от светлината. Той се е заел със задачата да покаже на читателите родния град на Греъм, снимайки съпругата си пред местни магазини, по средата на царевично поле, както и в обор. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 7sisters.ru (@7sisters.ru) on

„Джъстин видя една малка къща на хълма и това се превърна в централно място за нашите снимки“, казва Греъм пред „Harper''s Bazaar“. Тя добавя, че целият ѝ стил е бил избран от нея и тя дори се е заела с избора на декори. Звездата изглежда небрежно през цялото време, залагайки на естествения си вид на косата, минимален грим и напълно обикновени дрехи. 

Според „Harper's Bazaar“ фотосесията се казва „Класическата американка“ и е била вдъхновена от пътуването на Греъм през Америка и красивите хълмове на Небраска. Моделът признава, че свекърва ѝ е помогнала за светлината и се е превърнала в помощник-продуцент. Майката на Ашли пък се е грижела за бебето Айзък, което се появи през януари. 

На една от снимките звездата седи на шофьорското място на пикап, гледайки към хоризонта. Тя казва пред списанието, че колата принадлежала на дядо ѝ, който е починал преди 6 години. „Мама не промени нищо по автомобила. Остави го така, както той го беше подредил и както той се грижеше за него“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Греъм в момента се намира в Небраска, където се изолира заедно със семейството си още през март. Пред „Harper's Bazaar“ тя споделя, че майка ѝ е била тази, която я е убедила да напусне Ню Йорк, който бързо се превърна в епицентър на заразата от коронавирус. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари