IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задължителните дълги рокли за лятото

25 юни 2020 14 30

Добре е да заредите гардероба си с тях

Снимка: Pexels

Въпреки че извънредното положение продължава да се удължава и не се знае кога точно ще приключи, лятото е тук и трябва да помислим за промяна в гардероба си. Магазините вече са отворени, а новите колекции са изложени на щандовете. Топлите месеци са подходящи за леки дрехи, които да ни осигуряват прохлада, но в същото време да изглеждаме стилни.

Затова един от задължителните артикули в гардероба на всяка жена е лятната дълга рокля. Тя винаги може да подобри настроението ни и да ни накара да се чувстваме още по-красиви. След месеци небрежен престой в домашно облекло, необходимостта от стилни облекла е по-съществена от всякога.

Лятната рокля е най-правилното решение за сезона, независимо дали сте поканени на официално събитие или излизате на среща с приятели. Хубавото е, че подобни дрехи са на достъпни цени, което превръща тяхното притежание в задължителна задача. Тази година стилът е доста опростен, но в същото време е прекрасен.

Бяла рокля

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Perfect Place To Be A Diva (@thesheenamonique) on

Една бяла рокля може да изглежда доста обикновена, но пък точната за разрешаването на летните модни проблеми. Тя не само е подходяща за всеки повод, но позволява и безкраен избор от аксесоари. Изберете бели или цветни маратонки, допълнете визията с лятната си чанта и бялата ви рокля ще изглежда още по-добре.

Прерийна рокля

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRISTIN CHAMBLESS (@kristinchambless) on

Ако ви е трудно да преминете от пижамата към официалната рокля, то този тип е точно за вас. Прерийните рокли ще ви накарат да се почувствате като у дома си, въпреки че сте на събитие с още стотина гости. Тази година заложете на флоралните щампи, които са подходящи както за дълъг, така и за къс модел. Завършени с големи или без ръкави и кръгли деколтета, тези леки памучни и прохладни рокли са перфектни за лятото.

Тренч рокля

Тези рокли винаги са били запазени за работните дни, но това лято може да ги носим навсякъде. Въпреки че изглеждат като луксозен домашен халат, моделът е предпочитан за официални събития през последните години. През 2018-а видяхме как Джиджи Хадид се е облякла по същия начин за списание „Vogue“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RALUCA CONSTANTIN (@raluk.provocative) on

Тази година роклята тренч също е на мода. С усещането за свобода и леко странната визия, със сигурност ще привлечете вниманието на околните.

Рокля до земята

Знаем, че е лято и температурите са високи, но дайте шанс и на дългите рокли до земята. Това ще е новата най-предпочитана дължина през следващите месеци. Ако си мислите, че ще се чувствате твърде много облечени, помислете пак. Този модел предоставя необходимата прохлада, а в същото време е перфектният избор за всеки повод.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHIC CLOSET ? (@chicclosetofficial) on

Те са подходящи за романтични срещи, разходки в парка или пък за едни хладни вечерни коктейли на плажа. Ако някога стигнем до морето, разбира се. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари