IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2020: Задължителните плажни рокли

5 юли 2020 12 00

Стилът винаги е важен

Снимка: Pixabay

Отново е това време от годината, в което може да експериментирате с гардероба си. Добавете нещо свежо към вече притежаваните тоалети, за да впечатлявате околните през летните месеци. Пандемията от коронавирус сериозно промени плановете ни, но все още мислим за морето и какво точно да сложим в куфара.

Лятото тепърва започва и почивката е задължителна, независимо дали ще бъде на родното Черноморие, или някъде в чужбина. И докато мъжете взимат със себе си няколко чифта тениски и къси панталонки, то при жените нещата стоят по малко по-различен начин. Освен че трябва да сложим в багажа си задължителните къси ръкави, трябва да помислим и за летните и плажните рокли.

бански, лято,

Снимка: Pixabay

Да, мъжете ще кажат, че са едно и също нещо, но дамите знаят, че има огромна разлика между двете. Докато летните рокли трябва да бъдат подходящи за разходка и романтични вечери, то плажните са по-освободени и по-леки, за да не дразнят кожата, която току-що е изгоряла от слънцето. 

Разбира се, стилът за плажа също е важен, но тук поне не е задължително да внимавате за съчетаването между рокля и обувки. Чехлите или сандалите са прекрасно решение и винаги са удобни. 

Ето 4 рокли за плажа, които трябва да имате в гардероба си

Рокля на точки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams (@lucywilliams02) on

Този класически модел никога не излиза от стил. Роклите са едновременно елегантни и спортни, което ги прави идеални както за плажа, така и за романтични разходки. Предлагат се в различни модели – от прилепнали до изключително свободни, които позволяват на летния бриз да ви охлажда след часовете, прекарани под жаркото слънце.

Рокля с флорални мотиви

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams (@lucywilliams02) on

Нищо не се свързва с лятото повече от една рокля с флорални мотиви. Независимо дали се стремите към ярки цветя или красиви щампи, този модел е идеален за плажа, защото носи със себе си свежест и красота. Веднага щом стъпите на пясъка, ще разберете, че сте направили добър избор с тоалета си, защото погледите ще бъдат насочени към вас.

Рокля с ръкави

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes) on

Да, знаем, че лятото е времето, в което ръкавите са забранени, но ни изслушайте. Тази рокля е подходяща за плажа, тъй като ще осигури защита на изгорелите ви рамена, когато носите плажната си чанта обратно към хотела. Никой не обича неудобните дръжки да предизвикват още повече болка, затова една рокля с ръкави е чудесният избор за подобни ситуации.

Бяла рокля

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rae Everyday (@raeannlangas) on

Разбира се, накъде без традиционната бяла рокля. Тя ще бъде актуална и това лято, особено за плажа. Не привлича слънцето, изглежда добре и може да се съчетае с всичко. Какво повече му трябва на човек? Независимо какъв стил ще изберете – намачкана, свободна или пък с дантела, това е перфектният тоалет за горещите дни. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари