IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокли за лятото: Изборът на Анджелина Джоли

6 юли 2020 14 30

Актрисата се разхожда с модел в цвят каки

БГНЕС

Лятото е сезон, в който ни се иска хем да сме стилни, отивайки на разходка в жегата, хем да носим нещо удобно и същевременно според актуалните тенденции. Анджелина Джоли, която отскоро вече излиза по-често из улиците на Лос Анджелис, ни дава пример със своя избор на рокля – дълга, спортна и от приятна материя. 

Актрисата и нейната дъщеря Вивиян, отново не останаха незабелязани от погледите на папараците. Този уикенд двете излязоха на пазар, хванати за ръце. И докато 11-годишното момиченце бе с дънки и тениска, актрисата носеше рокля в цвят каки, който е един от предпочитаните за сезона. 

Моделът, избран от бившата съпруга на Брад Пит, е нещо средно между тренч и дълга риза. Той се отличава с V-образно деколте, по-обемни три четвърти ръкави и разширена кройка надолу, стигаща малко преди петите. На кръста се вижда тънко коланче, завързано на панделка. 

Не можем да отречем, че актрисата изглежда чудесно с въпросната рокля, чиито вариации, особено в този цвят, ще са сред най-модерните за лятото. Тя я е съчетала с ниски чехли в бежово и черна чанта. 

Миналата седмица холивудската звезда бе забелязана с бяла рокля с бродерии – с разкроен силует. 

Ако искате да си купите подобна на роклята на Анджелина Джоли, ето още няколко модела, от които да изберете: 

* * *

* * *

* * *

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари